در سوابق بیمه توسط
سلام
بنده در سامانه جدید سوابق با موفقیت ثبت نام کردم.
اما پس از ورود هنگامی که میخواهم سوابق را مشاهده نمایم با پیام زیر مواجه میشوم:
شما بازنشسته يا مستمري بگير مي باشيد ؛ مشاهده سابقه فقط براي بيمه شدگان مقدور ميباشد.

در صورتی که بنده نه بازنشسته هستم و نه مستمری بگیر بلکه بیمه شده میباشم و حدود 10 سال هم سابقه بیمه دارم.
لطفا در جهت رفع مشکل راهنمایی نمایید.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
احتمالا شماره بیمه رو اشتباهی وارد کردین

در ابتدا راهنمای سایت رو به صورت کامل مطالعه کرده و ثبت نام کنید ، اگر مشکلی بود به واحد نامنویسی و حسابهای انفرادی شعبه خود مراجعه نمایید