در دیه و بیمه خودرو توسط
عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما...

 اینجانب در سال 93 ک راکب موتور سیکلت سازمانی (پلیس راه ) بوده ام با توجه به اینکه گواهینامه موتور نداشتم برابر دستور فرمانده پلیس راه جهت روان سازی ترافیک از یگان خارج شده ام که در محور با یک دستگاه سواری پراید تصادف نموده ام و توسط کارشناس مقصر تشخص داده شد و دچار مصدوميت شدید شده ام. آیا می توانم از بیمه موتور دیه دریافت کنم..؟با توجه به اینکه گواهینامه ندارم ولی حسب دستور و حکم ماموریت را دارم ؟چیکار کنم اگه میشه راهنمایی بکنید..

از سایت بسیار مفید شما کمال تشکر و قدر دانی را دارم .
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام

طبق نظریه مشورتی شماره۱/۴۵۷۳

مقام مافوق نظامی که وسایل نقلیه موتوری را با علم و اطلاع از اینکه راکب فاقد گواهی نامه بوده و در اختیار وی قرار داده است، صرفا از جهت معاونت در رانندگی بدون گواهی نامه قابل تعقیب است، اما مسولیت حادثه (که منتهی به صدمه خسارات یا فوت گردیده) برعهده کسی است که مطابق مقررات و اصول حقوقی و برحسب نظریه کارشناس مربوط مقصر شناخته شده است ، خاطر نشان می سازد برای احراز رابطه سبییت باید عمل سبب و خسارات وارده واسطه ذی شعوری وجود نداشته باشد

پیگیری حقوقی دیه تصادفات