در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام میخواستم بدونم چرابیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ پول لیزیک چشم نمیده
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

اول از همه اینکه من نمیدانم قراردادی که شما با آتیه سازان دارین،مربوط به کدام صنف،اتحادیه و یا ارگان هست.

آیا در قرارداد بیمه تکمیلی که اداره یا سازمان شما با آتیه سازان منعقد کرده،این پوشش خریداری شده یا خیر.

اگر خریداری شده باشه که آتیه سازان موظف به پرداختش هست،ولی قبل از هر اقدامی بشما توصیه می کنم که از قسمت اداری،مالی،رفاه و هر قسمتی که مسیول قراردادتون هست سوال بفرمایید که در قراردادشون با آتیه سازان،پوشش لیزیک وجود داره یا خیر؟

ثانیا برای دریافت هزینه لیزیک،مجموع نمره دو چشم شما حداقل باید ۶ باشد.آیا چشم شما این شرط رو داراست؟

اول تحقیق،سپس اقدام.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.