در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
خانم بنده تحت سرپرستی پدرش بود,بعد از ازدواج که تحت سرپرستی من درآمد,الان که میخواهم برای بیمه سلامت اقدام کنم,علیرغم آنکه به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه شده وازتحت تکفل پدرش خارج شده,ودرسایت نیز اعمال شده,الان که برای بیمه سلامت میخواهم اقدام کنم هنوز هم این پیغام را میده یعنی پیغام تحت تکفل پدرش می باشد,وبنده هم به بیمه سلامت هم تامین اجتماعی مراجعه کردم,ولی هیچکدامشان نمیدانند,یا نمیخواهند این مشکل را پیگیری کرده ورفع نمایند,الان چیکارکنم,قبلا از زحمات شما سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

با مراجعه به بیمه سلامت که (پدر همسر شما ) که در این خصوص پیام اعلام شده اولا نسبت به انصراف بصورت کتبی از سوی همسرتان به آن بیمه اقدام و همچنین نامه ای دال بر عدم شمولیت همسر شما در تکفل پدر ایشان از سوی آن بیمه باید برای بیمه سلامتی که میخواهید برای همسرتان اقدام نمایید صادر شود تا رفع مشکل و در سیستم نامه همسر شما که تکفل پدرشان ثبت شده حذف شود مکاتبه و اعلام انصراف همسر شما ضرورت اجرای خواسته میباشد