در بیمه بیکاری توسط
با سلام
شرکتی که در آن به مدت 9 سال کار کردم در تاریخ 95/6/18  اعلام ورشکستگی کرد و تعطیل شد . بنده در ناریخ 6/9/95 برای بیمه بیکاری به اداره کار مراجعه کردم. با توجه به اینکه این شرکت همواره مبلغ بیمه را یک ماه بعد رد میکرد مثلا بیمه شهریور در پایان مهر ماه رد باید می شد ولی اینکار را نکردند . و بعد از این زمان بخاطر قول هایی که در مورد بیمه مجدد دادند اقدام برای بیمه بیکاری نکردیم آیا تاریخ مراجعه بعد از 30 روز با توجه به اینکه شرکت اغلام تعطیلی و ورشکستگی کرده مورد قبول قرار می گیرد ؟ یا به خاطر تاخیر در درخواست رد می شود ؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
حداکثر زمان جهت ارایه مدارک یک ماه بعد از بیکار شدن میباشد جهت رفع مشکل با مشاورین موسسه صبا تماس حاصل نمایید