در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام. اینجانب با یک خودرو تصادف کرده ام. خودروی من صفر بود. بیست روز در نمایندگی مورد تایید بیمه بود. به دلیل رنگ شدگی گلگیر خودروی من از قیمت آن کاسته شد. بیمه فقط هزینه خودرو را به من پرداخت کرد. چگونه میتوانم ضرر ایجاد شده را جبران کنم؟ آیا میتوان از بیمه و یا شخص مقصر گرفت؟ لطفا راهنماییم کنید
ممنون
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

ارزش کاهش قیمت مشمول بیمه نمی شود ، در قانون بیمه خودرو شما باید به روز قبل از حادثه ترمیم گردد و ضرر و زیان ناشی از این امر مشمول نمی گردد.