در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
هنگام خرید بیمه عمر پاسارگاد پول را کی باید پرداخت کنیم
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

برای خرید بیمه عمر وتامین آتیه بیمه پاسارگاد،در هنگام عقد قرارداد باید مبلغ حق بیمه ای که مدنظرتونه روابتدا  بپردازید.

بدین معنی که اگر شما قرار هست که بفرض ماهانه ۱۰۰ هزار تومان پرداخت کنید و این حق بیمه قرار هست که مثلا ۶ ماهه ثبت نام بشه،باید ۶۰۰ هزار تومان حق بیمه رو در همان بدو شروع قرارداد بپردازید،یا اگر قرار باشه بیمه نامه رو سالانه بخرین باید ۱،۲۰۰،۰۰۰ تومان حق بیمه رو در ابتدا بپردازید.

روش های پرداخت حق بیمه هم در بیمه پاسارگاد عبارتست از:

ماهانه

۳ماهه

۶ماهه

سالانه

سپرده

در صورت نیاز به دریافت اطلاعات تکمیلی می توانید همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ تماس داشته باشید و بنده با کمال میل پاسخگوی سوالات شما خواهم بود.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.