در دیه و بیمه خودرو توسط
با عرض سلام و خسته نباشید. بنده با یک موتور سیکلت تصادف کردم و مقصر شناخته شدم و تصادف جرحی و هم مالی بود بعد از دریافت کروکی و گزارش کلانتری به بیمه رفتم و تشکیل یک پرونده دادم و یک کوپن از بیمه ام را به شرکت بیمه آسیا دادم و بیمه بنده را مهر کرده و شماره پرونده ام را روی آن به همراه قید این عبارت که "جرحی دارد" نوشت.طرف هم پزشکی قانونی 2 ماه طول درمان گرفته و منتظر تشکیل دادگاه بعد از اتمام طول درمانه. چندتا سوال دارم:
1-با توجه به اینکه قبل از صدور رای دادسرا در شرکت بیمه تشکیل پرونده دادم آیا به مشکل برنمیخورم مثلا شرکت بیمه به دادسرا بگوید که تشکیل پرونده نداده؟
2- با توجه به اینکه مدت بیمه نامه من چند روز دیگر به اتمام میرسد و میخواهم بیمه ام را تغییر دهم و چون به اسم خودم نیست آن را به اسم خودم تغییر دهم در روند دادسرا و پرداخت خسارت از طرف بیمه به مشکل بر نمیخوام؟
3- طرف رفته موتور سیکلت را از پارکینگ ترخیص و تعمیر کرده آیا نیاز نبود بیمه آن را کارشناسی کند؟
4- آیا بنده باز هم باید به دادسرا بروم و در روند صدور حکم حضور داشته باشم؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
سوال اول
شما کاملا کار درستی نسبت به تشکیل پرونده انجام دادین  اگر از زمان حادثه ۵ روز بیشتر میگذشت و به بیمه اطلاع نمیدادین  خسارتی هم دریافت نمیکردین  .
سوال دوم
خیر مشکلی برای شما ندارد میتوانید با روند  عادی بیمه نامه خود را تمدیدودریافت کنید.
 سوال سوم
خیر نیازی به  کارشناسی نیست  همان کروکی مورد قبول مراجع بوده .

سوال چهارم
بله حتما  تا صدور حکم پیگیر باشید و همچنین با شرکت بیمه در تماس

به امید آرامش بیشتر
لطفا با امتیاز رضایت خود اعلام نمائید