در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام با خودرویی تصادف کردم که هردو مقصریم ۵۰۵۰ از زمان تصادف تا کنون که دوماه گذشته حاضر به اومدن درشورای تصادفات نیست او میگوید میایم ولی هر بارتماس میگیرم تلفنش راخاموش یا رد تماس میکند وبعد از چند روزی روشن یا حاضر به جواب دادن میشود که باز هم حرف اولش وبقیه ماجرا  بینی ام شکسته من باید چکار کنم
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

درخواست حکم توقیف برایش بدهید ، بعلت عدم حضور در اولین فرصت خودش حاضر خواهد شد.