در سایر توسط
میدونم طول میکشه خسارتم رو بدن پس خواستم چند تا عکس دقیق وحرفه ای ازماشینم که با نیسان تصادف کردم ومقصرحادثه ۵۰۵۰شدیم ومن مصدوم شدم(بینی ام شکسته)بگیرم وچاپ کنم وروی پرونده درشورای تصادفات بگذارم وبعد ازپول خودم ماشینم روتعمیر کنم تا مراحل اداری راطی کنم وخسارتم روبعداز انجام کلیه کارها پزشکی قانونی و کارشناسی تصادفات دریافت کنم آیا میتوانم این کار را انجام بدم مرا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

خسارت های جانی زمانی تحت پوشش هزینه های بیمارستانی رایگان هستند که مصدوم با اورژانس 115 به بیمارستان منتقل شود.

اگر چه اگر خارج از این مسیر باشد، باید اسناد پزشکی و اسناد هزینه های مربوطه را قبل از صدور رای دادگاه به مرجع قضایی تحویل داد تا در میزان غرامت شرکت بیمه گر منظور کند.

اما خسارت های مالی، باید قبل از تعمیر به رویت بیمه گر برسد و نسبت به میزان خسارت، نحوه تعمیر و تسویه خسارت توافق شود. وگرنه ارزیاب خسارت نمی تواتد به درستی ارزیابی کند و قطعا خسارت را قابل پرداخت نمی داند.