در بازنشستگی و مستمری توسط

با سلام ، من یک راننده کامیون هستم ،سن 60 سال با 23  سال سابقه بیمه، با توجه به اینکه حقوق بازنشستگی من حداقل مزد است ،چگونه می توانم نسبت به افزایس دستمزد خود اقدام کنم که حقوق بازنشستگی ام افزایش یابد.

1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

دیگه موعد بازنشستگی شما رسیده ، با فرض اینکه دوسال یا 5 سال هم بخواین بیمه پرداخت کنین و با حقوق بالا بازنشسته بشین ، خوب همین الان بازشسته بشین که نه حق بیمه پرداخت می کنین و هم حقوق دریافت می کنین