در بیمه بیکاری توسط
سلام
مقرری بیمه بیکاری دی ماه کی واریز میشود ؟
4 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

مقرری بیکاری هر ماه از  دهم لغایت 15 ماه بعد واریز می شه

با احترام
توسط (220 امتیاز)
سلام

بیمه بکیاری هر ماه از 12 تا 16 ام براساس نام خانوادگی در بازه ی 4 روزه پرداخت میشود .
توسط (220 امتیاز)
سلام دوستان میخواستم خواهش کنم هر وقت حقوق بیمه بیکاری دی ماه 97 واریز شد براتون، به دیگران زمان و تاریخ واریز رو اطلاع بدید با ذکر شعبه در صورت امکان ،
انشالله این ماه برای همه رو سر وقت بدن

ممنون
توسط (300 امتیاز)
سلام کسی واریز دی داشته؟
سوال شده دی 5, 2019 در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز) تاریخ واریز حقوق بیمه بیکاری دی ماه ۹۷
توسط (100 امتیاز)
شعبه ۲۰ شنبه ۱۵ دی ساعت ۱۲رواریز شد.
توسط (140 امتیاز)
معمولا تا ۱۵ هر ماه واریز میشد ولی الان نریختن