در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
باسلام من مادرم در سانحه تصادف فوت شد و دادگاه علاوه بر یک دیه کامل یک سوم دیه کامل هم حکم داده.میخواستم بدونم رقم پرداختی دیه ازسوی بیمه (آسیا) چه مبلغی هست با تشکر.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز آقای بختیاری سلام،وقت بخیر.

اگر فوت مادر مرحومه تان در ماه های حرام باشد،بجز ۲۵۳،۳۳۳،۳۳۳تومان ،مبلغ۸۴،۴۴۴،۴۴۴ تومان دیگر به همراه آن پرداخت خواهد گردید،یعنی مبلغ۳۳۷،۷۷۷،۷۷۷ تومان.

اگر این فوت در ماه عادی اتفاق افتاده باشد۱۹۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان بهمراه ۶۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان و جمعا مبلغ ۲۶۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان باید پرداخت گردد.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.