در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)

سلام باكلي بدبختي وگرفتاري خودموتا مرز 29/5 سال سابقه بيمه كشاندم كه البته كارمندان زحمتكش شعبه 11تهران دقيقا يكسال آنرا مفقود نموده اند(يقيناعمدي نبوده) اكنون بعداردوسال بيكاري دريك فروشگاه ورق آلومينيوم مشغول بكارشدم وارآنجايي كه ملزم به پرداخت حق بيمه دستمزد مندرج درجدول دستمزد مقطوغ هستند وبرفرض اينكه آخرسال96 بازنشسته شوم حقوق من نهايتا 1200000تومان خواهدبود حالا سوالم اينه چطوري دستمزدمو بالاببرم كه ميانگين 5سال آخربرام محاسبه نشه آياازطريق بيمه اضافه كاري ويا از2 كارگاه ميتونم اسممو ردكنم؟ممنون

1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
درصورت ارتقاء شغل در کارگاه محل خدمت افزایش حقوق و مزایا موجه می باشد و متعارف ...ضمنا اینکه اضافه کاری هم جزو مزایای مشمول بیمه می باشد ..موفق باشید