در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
خسته نباشید من فرزند دختری متارکه هستم با مادرم بزرگ شدم 20 سال است که پدرم فوت شده و سه فرزند پسر از ازدواج دومش داره الان بنا به دلایلی می خواهیم بدونیم آیا پدرمون در زمان حیات بازنشستگی دریافت می کرده هیچ اطلاعاتی جز آنچه در شناسنامه داریم در دسترس نیست لطفا در این زمینه راهنمایی بفرمایید ضمنا فرزندانش هم پاسخگو نیستند با تشکر از زحمات شما
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر محل کار پدر را بدانید میتوانید شعبه بیمه مربوط را پیدا نموده و با مراجعه به شعبه از خئاسته خود مطلع گردید