در بیمه درمان تکمیلی توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام

آیا میتوان همزمان در دوشرکت بیمه نسبت به عضویت بیمه درمانی با پرداخت حق بیمه جداگانه اقدام نمود؟

درصورت انجام این امر واستفاده از هردو ودریافت خسارت درمان از هردو دوحالت متصور است ، مجموع دریافتی ها کمتر از پرداختی بیمار گردد ویا بیشتر از پرداختی بیمار گردد.از نظر قانونی اشکال دارد؟
3 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام

در بیمه اساس بیمه بر این میباشد که اوضاع بیمه گزار پس از حادثه و وارد آمدن خسارت توسط بیمه گر به حالت قبل از وارد آمدن خسارت بازگردد و نه بیشتر و بیمه گزار نباید از قبال بیمه منتفع گردد .بنابر این دریافت هزینه درمان از دو شرکت و بیش از هزینه پرداختی توسط بیمه گزار مجاز نمیباشد.