در بیمه درمان تکمیلی توسط (110 امتیاز)
سلام خانمی مجرد هستم و تحت تکفل پدر بیمه خدمات درمانی و بیمه تکمیلی آتیه سازان حاظ دارم.اخیرا شاغل شدم و از طرف محل کار فقط بیمه پایه تامین اجتماعی شده ام آیا با توجه به اینکه محل کارم فقط بیمه پایه می کند بیمه تکمیلی که از طرف پدرم تا پیش از این بوده ام قطع می شود یا فقط دفترچه قبلی حذف می شود؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

در صورتی که مجرد باشید  می توانید از بیمه تکمیلی پدرتان استفاده نمایید و همزمان نسبت به ابطال دفترچه خدمات درمانی اقدام نمایید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موغق و پیروز باشید.