در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم اگر بازرس بیمه بیکاری به منزل بیاد ولی من برای نیم ساعتی خانه نباشم مثلا برای خرید یا دکتر رفتن رفته باشم بیرون, بازرس چند دقیقه ای میتونه در محل خونه منتظر باشه تا خودم رو برسونم یا نه با تشکر.
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

روال کار به این صورت هست که بازرس منتظر کسی نماند

به عنوان نمونه فردی بود دارای مغازه و در مجتمع جدید کسی ایشان را نمی شناخت و به کسانی هم که می شناختن سفارش کرده بود بگن بیکاره

وقتی بازرس 3 دقیقه منتظر بود فرد خودش رو به منزل می رسوند با دوغی ، ماستی و ...  که رفته بودم خردید

و اگر زیرکی بازرس نبود ایشان با داشتن شغل ، مقرری بیکاری دریافت می کردند