در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (110 امتیاز)
سلام . اینکه می‌فرمایید زایمان طبیعی تنها در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی رایگان است یعنی بیمارستان‌های دولتی غیرآموزشی زایمان طبیعی را رایگان انجام نمی‌دهند؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام در بیمارستانهای دولتی برای هر نوع خدماتی که انجان میشود ده درصد فرانشیز دریافت میشود اما اگر بیمه تکمیلی داشته باشید میتوانید بصورت رایگان استفاده نمایید اما اگر بیمه تامین اجتماعی باشید در بیمارستانهای این سازمان رایگان میباشد