در دیه و بیمه خودرو توسط
ماشین های مدل ۹۵ که در اسفند ۹۴ تحویل داده مشن چگونه بیمه میشوند
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

مدل ماشین درون کارت 95 درج می گردد  و در محل مدل خودرو در بیمه نامه ثالث هم تاریخ مدل 1395 قید می شود ولی زمان آغاز بیمه  از تاریخ شروع بیمه نامه ایست که شرکت سازنده از شرکت بیمه خریداری کرده است .

* نکته : تمام ماشین های صفر کیلومتر می بایست با بیمه شخص ثالث واگذار گردند ( که این کار توسط شرکت سازنده خودرو صورت میگیرد.)

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما