در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه از 2 سالگی فرزندم6 ماه مانده بود  در سال 95 ازطرف کار فرما اخراج شدم با توجه به مراجعه به اداره کار ورای هیئت تشخیص و حل اختلاف مبنی بر برگشت به کار و امتناع آن از طرف کار فرما در شکایت جدیدبا توجه به اتمام2 سالگی بچه درخواست اخراج وپرداخت بیمه وسنوات وعیدی  این 6 ماه نمودم آیا بعد از صادر شدن حکم میتوانم برای بیمه بیکاری اقدام کنم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بله در صورت اخراج با فعل کارفرما در رای اورده شود میتوانید اربیمه بیکاری برخوردارشوید