در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
من ۲۳ سالمه و حدود ۵سال سابقه بیمه ی تأمین اجتماعی توسط کار فرما دارم.الان می خوام خودمو توی یه بیمه ی خصوصی،بیمه ی خانه داری یا بیمه ی عمر کنم،می خواستم بدونم آیا امکان انتقال این سابقه ،به شرکت بیمه گذار خصوصی وجود دارد؟
2 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
 این امکان وجود ندارد
در بیمه تامین اجتماعی و بیمه های دیگه امکان انتقال از یک شرکت به شرکت دیگر وجود ندارد
برای اطلاعات بیشتر میتونید تماس بگیرید