در بیمه درمان تکمیلی توسط (110 امتیاز)
ایا از بیمه تکمیلی کوثر جهت غربالگری می شود استفده کرد
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

پوشش ها و سقف تعهدات هر بیمه نامه مختص بیمه گذار طراحی شده است

یعنی شاید گاها شرکتی که از یک شرکت بیمه درمان تکمیلی خریداری کرده است پوشش آزمایشات و در پی آن غربالگری را نیز خریداری کرده باشد

و سشرکت دیگر آن پوشش ها را خریداری نکرده باشد

بنا براین شما باید به متن قرارداد بیمه با آن شرکت مراجعه کنید

ولی بطور کلی غربالگری زایمان که شامل دو مرحله و گاها سه مرحله در طول بارداری میباشد جزء آزمایشات محاسبه میشود