در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (180 امتیاز)
آیا بیمه گذاری میتونه سابقه بیمه عمر و سرمایه گذاری تهیه کنه ؟  یعنی وقتی شروع به خرید بیمه عمر میکنه 10سال اندوخته داشته باشه(و از لحظه شروع بیمه نامه اندوخته 10 ساله داشته باشه و وارد سال 11 بشه؟
اگر میشه چجوری ؟
اگه نمیشه چه راهکاری داره؟
2 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام
بله ـ شما میتونید با پرداخت سپرده اولیه در واقع اندوخته خودتون رو افزایش بدید ـ سپرده اولیه کمک میکنه ارزش بازخرید بالا بره بنابراین مثل اینه که سابقه داشته باشید.
بازم سوالی بود تماس بگیرید درخدمتم
احمدعلی عطار
مشاور بیمه زندگی