در سایر توسط
سلام .من ماشینم درگردنه ای جوش آوردوجهت خنک کردن درنزدیکی آبشاری ایستادم وتارفتم ازآبشارآب بیارم برگشتم ماشینم دردره سقوط کرده بود والان پلیس کروکی بهم نمیده میگه احتمال صحنه سازی وجودداره
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
با سلام

در حوادث رانندگی تنها مرجع رسیدگی به حوادث مربوط به اتومبیل ،نیروی انتظامی میباشد بنابراین شما تنها میتوانید با دلایلی همچون وجود شاهد غیره ظن ایشان را برصحنه سازی پاک نمایید و النهایه با درخواست از شورای حل اختلاف میتوانید ازکارشناس بخواهید نسبت به موضوع اظهار نظر نمایند که البته با توجه به نظر کارشناسان اولیه کمی مشکل به نظر میرسد

محمد امانی کارشناس رسمی امور بیمه