در شرکت بیمه توسط

چگونه از شرکت بیمه کوثر شکایت کنم

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

براس شکایت از شرکتهای بیمه و یا نمایندگان شرکت های بیمه به سایت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران مراجعه و در قسمت ثبت شکایت از نمایندگان و شرکتهای بیمه ،فرم مربوطه را تکمیل و پیگیری آن را از آن نهاد انجام دهید.

ضمنا شماره های تماس با بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران:۵-۲۲۰۵۰۰۱ می باشد.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.