در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
در صورت دریافت نکردن بیمه بیکاری می توان زودتر از 30 سال سابقه بازنشست شد؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام
دریافت مقرری بیمه بیکاری هیچگونه ارتباطی با سابقه جهت بازنشستگی ندارد
در صورتیکه مردان به سن 60 سالگی و زنان به سن 55 سالگی برسند و در صورت داشتن حداقل 10 سال سابقه کار ، مشمول استفاده از مقرری بازنشستگی می گردند البته به تناسب سابقه کار ( به عنوان مثال اگر مردی در سن 60 سالگی25 سال سابقه کار داشته باشد حقوق دریافتی وی به اندازه 25 روز کارکرد می باشد