در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام

من حسابدار یه پروژه تجاری در حال ساخت  هستم که در قالب شرکت نیست وشرکا به صورت خصوصی مدیریت میکنن وتونسیتیم بعد از کلی رفت وامد از بیمه کد کارگاهی بگیریم ونیروها کارگری واداری رو بیمه کنیم میخواستم بدونم ایا من میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم چون کد کارگاهی ما در قالب بیمه ساختمانی داده شده ؟ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه در کارگاههای ساختمانی زمان مشخصی دارد با توجه به زمان موجود بیمه بیکاری به ان تعلق نمیگیرد..ایمانی