در بیمه درمان تکمیلی توسط

آیا بیمارستان شهید اکبر آبادی با بیمه تامین اجتماعی قرارداد دارد

1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تمام بیمارستانهای دولتی با بیمه تامین اجتماعی طرف قرارداد میباشند اما باید سهم بخشی از هزینه هاتوسط بیمار پرداخت گردد فقط بیمارستانهای متعلق به سازمان تامین اجتماعی هزینه ای در مقابل پذیرش بیمه شدگان خود دریافت نمینماید

در صورت طرف قرارداد نبودن میتوانید مدارک بیمارستانی را اخذ و به امور درمان سازمان تامین اجتماعی ارایه داده و بخشی از هزینه ها را دریافت نمایید