در بیمه بیکاری توسط
سلام
آیا بیمه شدگان پروژه های عمرانی بیمه بیکار تعلق میگیره؟؟
2 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

به استناد بند یک تفاهم نامه  شماره 118739 مورخ 1/12/84 وزارت کار و امور اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی،  در خصوص کارگران شاغل در کارهای با ماهیت دائمی که کار آنان جنبه مستمر دارد لیکن دارای قرارداد مدت موقت می باشند٬ در صورتیکه قرارداد آنها حداقل یک بار تمدید شده و یا مدت سابقه آنها در آخرین کارگاه کمتر از یکسال نباشد با دارا بودن سایر شرایط مندرج در قانون از مزایای بیمه بیکاری بهره مند خواهند شد. بدیهی است افراد شاغل در کارهای  با ماهیت فصلی که در پایان فصل کار بیکارمی گردند و یا کارگران شاغل در کارهای با ماهیت غیر دائمی (نظیر پروژه ها٬ فعالیت های عمرانی و نظایر آن) که در پایان کار ، قرارداد و یا اتمام بخشی از کار بعنوان عدم نیاز بیکارمی گردند مشمول بیمه بیکاری نخواهند شد.
توسط

سلام. من حدود 9 سال سابقه بیمه دارم و همیشه بعنوان کارگر در شرکتهای عمرانی کار کردم. فروردین امسال یعنی 1395 از پروژه مسکن مهر اخراج شدم و الان که دنبال بیمه بیکاری هستم میگن بیمه بیکاری به پروژه های عمرانی تعلق نمیگیره؟ و به هر سایتی سر میزنم جمله زیر رو دارن.

کلیه مشمولین تامین اجتماعی که تابع قانون کار باشند مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری هستند ،

حالا من باید چکار کنم؟