در بیمه درمان تکمیلی توسط

آیا بیمارستان امید با بیمه تامین اجتماعی قرارداد دارد

توسط (100 امتیاز)
خواهشمندست برای اطلاع از آخرین تغییرات بیمه ای به وبسایت رسمی بیمارستان امید به نشانی اینترنتی http://omid.hospital/2018-04-17-12-13-05 مراجعه بفرمایید.
2 پاسخ
توسط (200 امتیاز)

با سلام
بیمارستان امید واقع در  همت غرب، بعد از ستاری، خ کبیری، خ بهار، پلاک 15  021-44426690

لیست بیمه های طرف قرارداد بیمارستان امید در حال حاضر به شرح ذیل میباشد :

  • بیمه ایران
  • بیمه آتیه سازان حافظ (تامین)
  • بیمه آتیه سازان حافظ (کشوری)
  • بیمه البرز
  • بیمه دانا
  • بیمه آسیا
  • بیمه سینا
  • بیمه شهر سالم (شهرداری)
  • بیمه پارسیان
  • صدا و سیما شاغلین
  • صدا و سیما بازنشسته
  • بیمه آرمان
  • بیمه ما
  • بانک تجارت
  • بانک توسعه صادرات
  • بانک سپه
  • بانک ملی (البرز)
  • بانک صادرات (کمک رسان SOS )
  • بانک مرکزی
  • بانک کشاورزی
  • بانک مسکن
  • بانک ملت
  • بانک صنعت و معدن
  • بیمه معلم
  • بیمه رازی
  • بیمه کمک رسان (SOS )
  • بیمه سامان
  • بازنشستگان شرکت نفت
  • بیمه دی
  • نیروهای مسلح
  • بیمه نوین
  • بیمه میهن
  • بیمه تعاون
  • بیمه حکمت
  • شرکت فولاد
  • ریاست جمهوری
  • بانک قرص الحسنه مهر ایران
توسط (100 امتیاز)

خواهشمندست برای اطلاع از آخرین تغییرات بیمه ای به وبسایت رسمی بیمارستان امید به نشانی اینترنتی http://omid.hospital/2018-04-17-12-13-05 مراجعه بفرمایید.

توسط (68,610 امتیاز)
تمام بیمارستانهای دولتی طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی میباشند اما کل هزینه درمان را نمیتوان پرداخت نکرد و بخشی از مبلغ توسط بیمار باید پرداخت گردد

بیمارستانهای خصوصی غالبا طرف قرارداد با تامین اجتماعی نمیباشند اما پس از اتمام دوره رسیدگی و درمان میتوان با دریافت مدارک پزشکی و ارایه آن به واحد درمان سازمان تامین اجتماعی هزینه های انجام شده را براساس تعرفه های سازمان دریافت نمود