در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

بهترین شرایط بیمه عمر پنج ساله برای دریافت حقوق بازنشستگی

6 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام و ارادت

بيمه عمر و سرمايه گذاري از نامش مشخص است كه سرمايه گذاري بلند مدت نياز دارد مگر سن بيمه شده ٦٥سال بلشد

بيمه عمر در اصل توسط مشاور و كارشناس براي زندگي هر فردي طبق نيازهاو شرايط زندگي بيمه شده بايد طراحي شود البته كه انعطاف بيمه نامه عمر به همين دليل است كه زندگي افراد در حال تغيير است و مشاور وظيفه دارد هرساله اطلاع رساني كرده و با بيمه گذار خود در ارتباط باشد تا طبق روند زندگي  بيمه شده تغييراتي براي  بهترين شرايط بيمه نامه اگر لازم بود انجام دهد انتخاب مشاور در بيمه هاي عمر و زندگي از اهميت بسيار باللي برخورداراست  ميتوان تفاوتهاي با انتخاب نادرست  در جدول بيمه نامه شما ايجاد شود كه سود شما رو به صورت چشميگيري تغيير دهد .