در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)
ازمون بیمه مرکزی را طی معرفی از طرف بیمه تجارت گذرانده وموفق شده ام ولی میخواهم کارگزاری اخذکنم لطفا راهنمایی فرمایید باسپاس
2 پاسخ
توسط (700 امتیاز)
باسلام

بایددرازمون کارگزاری شرکت نمایید درصورتیکه شرایط احرازی جهت شرکت در امتحان راداشته باشید ضمنا در صورتیکه ۱۰ سال سابقه موردتایید بیمه مرکزی داشته باشید از ازمون کتبی معاف می باشید