در بیمه بیکاری توسط
باسلام بنده درشرکتی بعداز چهارسال داشتن قراردادبه انتهای قرارداد نزدیک هستم ولی به علت رکود بازار کارفرما شنیدم ترک کار من رامیخاد بزنه باتوجه به متاهل بودنم وجمعا درحدود 85ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی درفکر تقاضای بیمه بیکاری هستم که متوجه الزامی بودن پایان خدمت شدم از انجاکه خدمت کردم ولی به علت مشکلات خانوادگی 14 سال برای گرفتن کارت وتصویه اخر خدمت سربازی نرفتم چند روز گذشته اقدام کردم وبلامانع بودن دریافت کارت پایان خدمت دیدم ولی متأسفانه تعدادروزهای باقیمانده از قراردادم نزد کارفرما واطلاع از رسیدن کارت پایان خدمت که حدودا 2 الی 3 ماه مراحل قانونی دارد لذاخواهشمنداست بنده راباتوجه به وضعیت تأهل وداشتن فرزند 4 ساله کمک فکری کرده واگر راهی برای این حقیر که سالها تلاش کردم بیمه تامین اجتماعی خودرا به روز واریز کنم بفرمایید وعندا...
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.البته یکی از مدارک مورد نیاز برای بیمه بیکاری ،داشتن کارت پایان خدمت میباشد.ولی با توجه به شرایط شما با ارایه گواهی پایان خدمت از سازمان نظام وظیفه مشکل خاصی وجود ندارد.