در سایر توسط (110 امتیاز)
سلام    بنده کارفرما هستم و موسسه اموزشی دارم  مربیانی که جهت مرخصی زایمان می روند بعد از اتمام 6 ماه اگر بنده کلاس نداشته باشم به انها بدهم می توانند از بیمه بیکاری استفاده کنند وتبعاتی برای موسسه دارد یا نه
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
پس از اتمام دوران مرخصی زایمان،بلافاصله امکان دریافت بیمه بیکاری نمیباشد.و کارفرما مکلف است تا پایان 2سالگی فرزند ،کارمند را به شغل سابق بازگرداند.که در صورت عدم امکان بازگشت و با وجود شرایطی خاص میتوانند از مستمری بیمه بیکاری استفاده نمایند.ضمن آنکه اخذ این مزایا هیچ تبعاتی برای کارفرما ندارد.