در بازنشستگی و مستمری توسط
20 سال سن دارم من ومادرم ازمستمری وخدمات درمانی پدرفوت شده ام استفاده میکنیم. الان من حدود چندماه هستش دریک جایی کارمیکنم ولی درآنجا بیمه نیستم می خواستم بدونم آیا من باید این موضوع را به بیمه اطلاع بدهم. یعنی اگربیمه بفهمدبعدا ازحقوق مادرم کم میشود. یانه من تا 22سالگی میتوانم از خدمات درمانی ومستمری استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام پسر تا سن 18 سالگی بیشتر نمیتواند تحت تکلف پدر یا مادر باشد مگر دانشجو باشد یا طبق نظر کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی کارافتاده کلی باشد