در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام من بیمه کارگری دارم کارت فنی حرفه ایم ۱۹/۸/۹۵ اعتبارش تمام شد فیش برج ۸به بعد روبرام صادر نکردن یه هفتس اقدام کردم از طریق پست کرج واسه تمدید میخوایتم ببینم کی فیش صادر میشه شدیدا به دفترچه بیمه احتیاج دارم راه دیگهای هست که زودتر فیشهام صادر بشن ممنون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام یکی از شرایط اصلی برای ادامه بیمه کارگران ساختمانی داشتن اعتبار کارت مهارت می باشد و در صورتی که اعتبار کارت تمام شده باشد و شما کارت با اعتبار جدید نداشته باشید بیمه شما قطع می شود

قانون بیمه‌ تامین اجتماعی کارگران ساختمانی