در بازنشستگی و مستمری توسط
با9 سال سابقه مشاغل ازاد و16سال کار شاطری در خبازی و که جزو مشاغل سخت حساب میشه  در سن 47 سالگی میتوان باز نشسته شد؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام اگر حق بیمه مشاغل سخت برای 16 سال سابقه خبازی شما پرداخت شده باشد و با 9 سال سابقه بیمه مشاغل آزاد شما 33 سال سابقه بیمه دارید و اگر سابقه بیمه سربازی را نیز الحاق نمایید با 35 سال سابقه می توانید درخواست بازنشستگی دهید

 شرایط بازنشستگی