در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام ودرود
تشکر از زحماتتون
در تصادف با موتور دچار آسیب شدم و دادگاه 15درصد دیه برای من در نظر گرفته
و چون مقصر حادثه بیمه و گواهینامه نداره  پرونده ی من رو برای صندوق تامین خسارات بدنی ارسال کردند. سوالم این هست که

در صورتی که مقصر تقاضای اعسار کنه و دادگاه موافقت کنه .آیا دیه من به شکل اقساط ماهیانه واریز میشه یا به صورت نقد دریافت میکنم؟ آیا صندوق کل 28میلیون دیه رو نقد واریز میکنه یا بخشی از اون رو پرداخت میکنه ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

قانون بله بصورت اقساطی پرداخت خواهد شد

ولی این چه مقصری هست که این تقاضا رو میده چون صندوق بیشتر از اون حمایت میکن و ایشون اگه تقاضای اعسارشون قبول بشه باید هرسالی که نرخ دیه افزایش پیدا میکن دیه رو به روز پرداخت کنند ولی توسیه میکنم  شما مستقیم با مدارکتو به صندوق مراجعه کنید و زودتر دیتون رو  از صندوق بگیرین