در لیست بیمه توسط
سلام
ی راهنمایی نیازدارم درمورد لیست بیمه
دوماه پیش برای کارگاهمون ک دونفره لیست بیمه رد کردم. اما چون می خواستم برای ی نفر از اول اون ماه ترک کار بزنم و بلد نبودم لیست رو برای یک نفر رد کردم و ترک کار نفر دوم رو نزدم. الان تامین اجتماعی ازم ایراد گرفته. می تونم کاری بکنم؟ مثلا ی لیست رد کنم و توش اون نفر دوم رو هم اضافه کنم و برای اون شخص از دوماه پیش ترک کار ثبت کنم؟ ب نظرتون همچین چیزی رو قبول می کنن ک من خسارت ندم؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
ترک کار فقط برای حداکثر همان ماه در سیستم قابل ثبت میباشد با مراجعه به شعبه و اعلام موارد بصورت کتبی میتوانید نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید