در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم بیمه

بیمه عمر پاسارگاد sos چیست؟

2 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
در بیمه پاسارگاد سقف بازخریدی شما به ٢میلیون برسد  به شما کارت sos تعلق میگیرد
که از مبلغ ٢تا ١۰میلیون در ایران و یا خارج از کشور هزینه های بستری و جراحی را پرداخت میکند
برای اطلاعات بیشتر به کانال زیر وارد شوید نمونه کارت و جراحی های تحت پوشش وجود دارد
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید