در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام ببخشید ما هفت سال هست که بیمه آزاد تامین اجتماعی رد میکنیم اما خداروشکر در طول سال هیچوقت از دفترچمون نیاز نمیشه که استفاده کنیم
پرداخت هزینه بیمه برام مقدور نیست چون شغل مناسبی ندارم
میخواستم بدونم آیا میشه خدمات درمانی رو حذف کنیم و فقط بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی را رد کنیم و برای درمان بیمه سلامت بشیم که قیمتش کم هست؟
برای بازنشستگی از تامین اجتماعی با مشکل مواجه نمیشیم؟
ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

شما می توانید با درخواست جدید بیمه مشاغل آزاد بدون درمان شده و فقط حق بیمه را پرداخت نمایید

و حذف درمان خللی در بیمه شما وارد نمی نماید