در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

از کارشناسان محترم می خواستم سوال کنم که پوشش های درمانی بیمه عمر و سرمایه گذاری کدام است ؟

ممنون از شما
5 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
پوشش هزینه حادثه پزشکی به دفعات در سال
پوشش بیماری های خاص (سکته مغزی -قلبی-سرطان-پیوند اعضای اصلی)
پوشش نقص عضواز یک بند انگشت تا شرایط حادتر
پوشش از کار افتادگی و پرداخت غرامت وپرداخت حق بیمه تا پایان قرارداد
اعطای پوشش بیمه درمان تکمیلی ( sos ) به صورت رایگان که هزینه های جراحی و بستری از ٢میلیون تا ١۰میلیون
این مزایای درمانی بود که بیمه شامل پوشش های دیگر هست که جواب سوال شما تا این حد بود برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

  بیمه پاسارگاد ، بیمه برتر به انتخاب بیمه مرکزی ایران