در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

به تازگی نامزد کرده ایم و تا سال آینده ازدواج می کنیم. بهترین بیمه عمر برای کسی که تازه نامزد کرده است کدام است ؟

ممنون
8 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
سلام دوست عزیز
ضمن تبریک هم بابت ازدواج و هم آینده نگری شما برای خرید بیمه عمر.
بهتر است قبل از خرید بیمه عمر در ابتدای امر با یک فرد بیمه ای، مشاوره ای داشته باشید تا بتوانید تصمیم درستی را برای آینده تان بگیرید. نکته ای که در این جا حائز اهمیت است این که بجای اینکه فقط برای خودتان یک بیمه عمر با حق بیمه زیاد تهیه کنید بهتر است با توجه به وضع مالی تان برای هر دوی شما این بیمه نامه خریداری شود تا هر دوی شما عزیزان از پوششهای ارزشمند آن بهره مند شوید.
موفق باشید

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید