در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

30 ساله هستم. برای خرید بیمه عمر چه مواردی را در نظر بگیرم ؟
4 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام برای بیمه عمر دو دید وجود دارد بعضی ها پس انداز و بعضی ها پوشش بیمه ای که پوشش های بیمه ای مهترین  دلیل خرید بیمه عمر است
که در مواقع نیاز از آنها استفاده میکنیم پس بیمه ای را انتخاب کنید که بیشترین و بهترین پوشش ها را داراست
که بیمه پاسارگاد جز کامل ترین بیمه هاست در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید
‌طرح بزرگ بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد  ✨ عدم محدودیت سنی ( از بدو تولد تا 65 سالگی ) بدون نیاز به کارت پایان خدمت
✨ مدت اختیاری قرارداد ( 5 تا 30 سال )
✨ تامین نیاز های دوران بازنشستگی
✨ بهره مندی از مزایای سرمایه گذاری بلند مدت
✨ پس انداز مطمئن و منظم
✨ انتخاب نحوه پرداخت بیمه به میل بیمه گذار
✨ امکان صدور بیمه نامه بدون انجام معاینات پزشکی
✨ دریافت وام از محل اعتبار بیمه نامه
✨ دریافت سود مشارکت از محل سرمایه گذاری ها
✨ قابل باز خرید ( شش ماه پس از عقد قرارداد )
✨ قابل واگذاری قرارداد به غیر
✨ پوشش از کار افتادگی
✨ معافیت صندوق بیمه نامه از پرداخت هرگونه مالیات
✨ پوشش بیماری های خاص هر بیماری ٢۵میلیون
✨ پوشش نقص عضو
✨ پوشش خطر فوت طبیعی
✨ پوشش خطر فوت در اثر حادثه
✨ اعطای پوشش بیمه درمان تکمیلی ( sos ) به صورت رایگان
✨ پوشش هزینه پزشکی بر اثر حادثه
✨ پوشش آتش سوزی منازل مسکونی
در صورت گذاشتن سپرده به صورت رایگان و هدیه

همه اینها جزئی از مزایای بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد میباشند...  بیمه پاسارگاد ، بیمه برتر به انتخاب بیمه مرکزی ایران