در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام دوستان
من مشاوره میخواستم در مورد بیمه عمر پاسارگاد
تو سایت بیمه این شرکت یه جدولی هست در مورد مبلغها
الان مثلا بیمه عمر بگیرم 30ساله ماهی50 تومن
یعنی 600تومن سالی و این مبلغ رو سالیانه بریزم
بدون 10 درصد سالیانه
برای مبالغ اون جدول باید درصد سالیانه رو هم اضافه کنم ؟یا این مبلغها بدون درصد سالیانه حساب شدن؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

در مورد خرید بیمه عمر شما باید با کارشناس بصورت حضوری و یا تلفنی تماس داشته باشید تا بهتر بشه به سوال تون پاسخ درست داد،زیرا بیمه نامه شرایط و پوشش های زیادی دارد و با مذاکره میتوان اون چیزی که مد نظر شما هست رو طراحی نمود.

پیشنهاد میکنم همین الان دست بکار بشین و با من تماس بگیرین تا سریعا به جواب مورد نظرتون برسین.

در صورت تمایل شماره تماس تون رو برام بگذارین تا من با شما تماس بگیرم.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.