در سوابق بیمه توسط
با سلام

آیا امکان دارد سوابق بسیج با ارائه معرفی نامه(  (فعالیت) و . . . ) به سازمان تامین اجتماعی،با پرداخت حق بیمه سالهای فعالیت جزو سوابق تامین اجتماعی محاسبه شود ( عضو موسسه تامین درمان بسیجیان نبوده ام اکنون ). همانند حضور در جبهه و . . .
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

به غیر از دوران خدمت سربازی و خدمت در جبهه های جنگ ، تنها دورانی را می توان به عنوان سابقه در تامین اجتماعی درخواست داد که تحت شمول قانون کار باشد . فعالیت در بسیج چنین شرایطی ندارد .

با تشکر