در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا برای افزایش دیه در ماه حرام اولیای دم باید از دادگاه درخواست كنند؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام اصل مطالبه دیه حق شاكی خصوصی «اولیای دم» است و چنانچه برای این امر درخواستی نداشته باشند دادگاه با تكلیفی مواجه نیست اما با شكایت اولیای دم و درخواست آنان برای دیه دادگاه مكلف است مقصر را به پرداخت دیه محكوم كند و چنانچه قتل در ماه حرام باشد دادگاه موظف است با درخواست اولیای دم علاوه بر دیه كامل یك سوم دیه كامل به آن اضافه كند پس آنچه مورد نیاز است درخواست اولیای دم صرفا برای مطالبه دیه است و با درخواست اولیای دم این دادگاه است كه با در نظر گرفتن زمان وقوع جرم مقدار دیه را تعیین كند.

اطلاعات بیشتر در :

محاسبه دیه ماه حرام

هر آنچه باید درباره قانون دیه بدانیم

همه چیز در مورد قانون بیمه شخص ثالث