در بیمه حوادث توسط

سلام دیروز برای من این اس ام اس اومد شرایط این بیمه چیه

همراه گرامی
برای اولین بار با پوشش کامل حوادث کشور عراق در اربعین حسینی"همراه ملت"خواهیم بود(با پوشش حوادث تروریستی)
دریافت بیمه نامه با شماره گیری #1*707*
بیمه همراه ملت

1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

بیمه های حوادث بیمه ملت با پرداخت حق بیمه مربوطه بصورت شبانه روزی و بدون محدودیت مکانی تحت پوشش های فوت، نقص عضو و از کارافتادگی و هزینه های پزشکی ناشی از حوادث قرار می گیرند.

بیمه همراه ملت نیز همان بیمه حوادث بیمه ملت می باشد که توسط شرکت جیرینگ عرضه می شود

البته برای خرید بیمه نامه می توانید از یکی از نمایندگی های بیمه ملت در سراسر کشور نیز استفاده نمایید