در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
شخصی دو ونیم هکتار زمین کشاورزی دارد و از آن طریق دو پسرش را بیمه کرده و اکنون یک هکتار زمینش را بنام یکی از بیمه شدگان زده آیا بیمه ملغی میشود یا به قوت خود باقیست
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چونکه پسر شما صاحب ملک هست خودش بعنوان کارفرما تلقی میگردد واز طریق شما نمیشود اما چنانچه شعبه از این انتقال مطلع نشود مشکلی بوجود نخواهد آمد